Garda de Fier

"Cine n'a cunoscut şi n'a dat nici examenul durerii, nici examenul bărbăţiei şi nici examenul credinţei, nu poate fi legionar". (C. Z. CODREANU)
Subscrie

TRAGEM LINIE… de Nicolae Niță

December 15, 2013 By: Garda Category: LA ORDINEA ZILEI

Privim cu deosebită consternare cum, în ultimul timp, acţiunile totalitariste şi de-a dreptul teroriste ale guvernului, Foto: Realitatea.netau  luat o amploare nemaivăzută până astăzi dela sângeroasele si monstruosele  “marşuri ale minerilor” în Bucureşti la începutul anilor ’90.

Acţiunile sunt menite să disipeze “proclamaţiile” sau “manifestele” noii generaţii, generaţie sătulă de-acum de situaţia critică în care a ajuns România şi pe care nu o mai poate tolera. Cele trei acţiuni sunt de-acum bine cunoscute opiniei publice care  înţelege să ia atitudine, deşteptându-se din “somnul   cel de moarte”.

Este generaţia care, în sfârşit, spune un NU hotărît ilegalităţilor de tot felul şi cere socoteală guvernului,  generatia care vine cu solutii viabile şi ia apărarea conservării pământului românesc. “Proclamaţia dela Câmpeni”,  “Proclamaţia dela Pungeşti” si “Manifestul dela Băiculeşti”, sunt tot atatea strigăte de alarmă care se cer recunoscute. Guvernul nu-şi mai apără cetăţenii, detaşându-se dela rolul său, dar în schimb oferă concernurilor străine pământurile oamenilor, trimiţând împotriva opozanţilor mii de jandarmi pentru a înăbuşi strigătele de revoltă. In cazul “Manifestului dela Băiculeşti”, oamenii vin cu soluţii pentru a se apăra împotriva mafiei fiscului care operează ca’n ţara lui Lobodă Vodă, solutii ce ar trebui urmate  si răspândite chiar la scară naţională. Se pare că, pentru guvern, oamenii au devenit o simplă masă de manevră, el eschivându-se a le lua apărarea atunci când nevoia o cere.

Ultimele evenimente dela Pungeşti au demonstrat, pentru toată lumea civilizată, că drepturile cetăţeneşti consimţite în Constituţia Țării de a fi respectate, au fost încălcate cu o nonşalanţă  înfiorătoare de către guvern. In noapte, mii de jandarmi au pătruns si au reţinut de pe pământurile lor pe protestatarii dela Pungeşti, cu aceiaşi dezinvoltură laşe si grosolană pe care o folosea regimul comunist asupra opozanţilor în vremea negrei si crudei ere a stalinismului roşu. Ne reîntoarcem, se pare, la practicile care au adus atâta nenoroc naţiei noastre, la practica forţei brute asupra cetăţeanului, rămas pe mai departe o simplă victimă neluată în seamă. Lecţia istoriei, se pare că încă nu a fost învăţată de cei de sus…

Noua generaţie îsi apără viitorul periclitat si refuză să plece capul. Ea trage linie, trage linie groasă si spune răspicat: PÂNĂ AICI! Destul cu hoţia în țară, destul cu incapacitatea si practica guvernului usl-ist, destul cu forța bâtei! Țara are nevoie de oameni noi; ţara are nevoie de primenire! Țara s’a săturat! Țara nu mai poate plânge la nesfârsit, înnecată de lacrimile deznădejdii!

Țara vrea schimbare: nu demagogie decrepită, corupţie şi şarlatanie politică! Țara e sătulă de promisiuni!

În lumina ultimelor evenimente, a escaladării violenţelor şi îngrădirii libertăţilor cetăţenesti dar mai ales si în lumina noilor propuneri de legi care tind să reducă în chip arbitrar libertatea de expresie şi manifestare a individului, se întrevede chipul hâd al dictaturii, al dictaturii neputincioase în faţa Dreptăţii si Adevărului imuabil, din interese oculte direcţionate pe linia stângii mondiale de azi…

DESTUL!

Nicolae Niţă

 

Lasă un răspuns