Garda de Fier

"Cine n'a cunoscut şi n'a dat nici examenul durerii, nici examenul bărbăţiei şi nici examenul credinţei, nu poate fi legionar". (C. Z. CODREANU)
Subscrie

Autorul

AUTORUL...

AUTORUL

AUTORUL

O latură a bibliotecii personale...

Alta latura a bibliotecii...

16 Comments to “Autorul”


 1. Frumos!

  1
 2. nicolae says:

  impresionant sincer

  2
 3. Felicitari pentru blog!

  ISTORIA INTERZISA. MISCAREA LEGIONARA
  http://www.scribd.com/doc/29240587/HOLOCAUSTUL-MISCAREA-LEGIONARA-Radu-Mihai-Crisan

  CORNELIU ZELEA CODREANU SI ION ANTONESCU. TESTAMENTELE POLITICE
  http://www.scribd.com/doc/29240765/CORNELIU-ZELEA-CODREANU-SI-ION-ANTONESCU-Radu-Mihai-Crisan

  EMINESCU SECRETUL POLITIC
  http://www.scribd.com/doc/29240066/EMINESCU-SECRETUL-POLITIC-Radu-Mihai-Crisan

  TESTAMENTELE POLITICE ALE LUI ION MOTA SI VASILE MARIN
  http://www.scribd.com/doc/29241405/LEGIONARII-MOTA-SI-MARIN-Radu-Mihai-Crisan

  ECONOMISTUL MIHAI EMINESCU
  http://www.scribd.com/doc/29241052/ECONOMISTUL-MIHAI-EMINESCU-Radu-Mihai-Crisan

  NICOLAE IORGA SECRET
  http://www.scribd.com/NICOLAE-IORGA-SECRET-Radu-Mihai-Crisan/d/29241207

  Aceste carti sint publicate cu CopyLIBER (au copierea, traducerea, difuzarea neingradite si gratuite).

  Daca aveti html-ul dezactivat: cu PASTE asezati link-ul in browser si, apoi, apasati ENTER.

  3
 4. Buna ziua, felicitari pentru blog. As dori sa luam legatura, eventual poate reusim o colaborare. Doamne Ajuta!

  4
 5. Felicitari pentru acest blog ! TLC!

  5
 6. felicitari pt blog sa nu uitam cuvintele capitanului :NU ATMITEM NIMANUI SA INALTE UN ALT STEAG PE TERITORIU TARI DECIT CEL AL NEMULUI ROMANESC.

  6
 7. Salutare.
  As vrea un raspuns de la cineva….
  Bunelul meu a fost membru a Garzii de Fier. Poate cineva sa-mi raspunda unde as putea da de ceva date despre activitatea lui?

  Multumesc mult.

  7
 8. Legionarul says:

  Salut,interesant siteul,de ce nu faci mai multa publicitate?

  Majoritatea romanilor de azi nu au auzit de ideologia legionara,sau macar de Legiune.In aceste momente de criza sociala si economica,prin putina publicitate agresiva(nu comerciala) gen ,niste proteste ,mai mult sau mai putin violente,ai putea sa arati tarii ca exista si o alta alternativa nu doar PSD PDL,sau Miscarea Poporului 🙂

  Poti castiga multi suporteri daca apari la stiri cu un protest.

  As fii interesat sa ma alatur partidului ,daca inca mai exista.

  Sunt din craiova .

  8
 9. Doamne Ajuta!
  Va multumim pentru link-ul catre site-ul nostru si pentru intreg efortul pe care il depuneti prin munca dvs.
  Cu cosideratie,
  TLC!

  9
 10. am depistat un comunist care scrie pe site: adrian teaca
  cred ca ar trebui mai multa grija, oameni ca el discrediteaza toata munca ta

  10
 11. Salut camarade!Traiasca Legiunea si Capitanul!In curand se implinesc 20 de ani de cand am avut initiativa impreuna cu alti camarazi,ducand-o la implinire si totodata cu aceasta actiune de asezare a primei cruci la Tancabesti,inaugurarea pelerinajelor legionare la locul asasinarii ELITEI LEGIONARE in NOAPTEA SF.APOSTOL ANDREI.Camarade trebuie sa ne intalnim urgent,caci nu sunt sigur daca am avut sansa de a ne cunoaste la Majadahonda sau in alta parte,unde am cunoscut personalitati proieminente ale MISCARII LEGIONARE:Filon Verca,Mircea Dimitriu,pr.Vasile Boldeanu,Duiliu Sfintescu,Dumitru Cretu,Chirila Ciuntu,dr.Ronnette,Iancu Perifan,dna.Ana Maria Marin,Ilie Vlad Sturdza,Traian Popescu,Traian Golea, Ion Marii,Nae Rosca,N.Constantinescu,Zahu Pana,N.Pora,T.Murgoci,N.Naum, Nistor Chioreanu,pr.N.Ciolacu,I.G.Ogoranu,Olimpiu Borza,Virgil Mateias,Dtru Groza,Sebastian Mocanu,Septimiu Ramboiu,pr.NICU CRACEA,DtruT.Funda, dr.Teofil Mija,pr.Justin,pr.Arsenie,pr.I.Negrutiu,Aurel Suciu,pr.Ctin.Voicescu duhovnicul cuibului nostru care a dat curaj si elan Actiunii noastre in 1992,93, 94 pentru Tancabesti,pentru Mislea,Aiud etc si pentru inaugurarea primei tabere legionare in Romania dupa 1989(Balaciu 1991-1998)”Cei ce au cazut ucisi de gloantele dusmane,pasesc in rand cu cei ce au ramas” Astept acordul tau,cu respect pentru tot ce faci,Cristian.

  11
 12. INVITATIE! Sub patronajul Universitatii Populare Ioan I. Dalles-Bucuresti, se va organiza Simpozionul dedicat cu ocazia aniversarii zilei de nastere, memoriei personalitatii proieminente a MARELUI SAVANT CRESTIN ROMAN, INVENTATORUL INSULINEI, PROF. DR. NICOLAE C.PAULESCU. Data: 12 noiembrie 2012, orele 15. Conferentiaza: acad. prof. univ. dr. Constantin Ionescu-Targoviste. Organizatori: Societatea Culturala “Glasul Basarabiei”, si Asociatia Culturala-Universala “MIHAIL EMINESCU”.

  12
 13. A PLECAT LA DOMNUL INTREGIND LEGIUNEA NEVAZUTA, CEL MAI TANAR LEGIONAR DIN FDC, CARE A SUPRAVIETUIT INCHISORILOR SLUJITORILOR LUI ANTICHRIST, CAMARADUL MATEI MARIN “MOTU”, CARE ALATURI DE MEMBRII CUIBULUI CORNELIU ZELEA CODREANU, IN NOIEMBRIE 1993, A SPRIJINIT ASEZAREA PRIMEI CRUCI LA TANCABESTI,IN MEMORIA ELITEI LEGIONARE ASASINATE IN NOAPTEA SF. AP. ANDREI. CRUCE CARE A INAUGURAT PELERINAJELE LA TANCABESTI. DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA!

  13
 14. TLC! Sambata 30 noiembrie 2013 se implinesc 20 de ani de cand un grup de romani crestini din cuibul Corneliu Zelea Codreanu, avand binecuvantarea parintelui si totodata duhovnicul cuibului, pr.Ctin Voicescu, am asezat prima cruce la Tancabesti, in memoria Elitei Legionare asasinata in Noaptea Sf. Apostol Andrei. Programul comemorativ se va desfasura in ziua de 30 noiembrie 2013, prin participarea la slujba de parastas de la bis. Sf. Ilie Gorgani, apoi printr-un pelerinaj la padurea Tancabesti, dupa care la o adunare camaradereasca pentru toti camarazii prezenti. Pentru detalii la tel.0745 17 00 43. Doamne ajuta!

  14
 15. Respect si Recunostinta.

  15
 16. In Craiova sunteti cumva prezenti ?

  16


Lasă un răspuns