Garda de Fier

"Cine n'a cunoscut şi n'a dat nici examenul durerii, nici examenul bărbăţiei şi nici examenul credinţei, nu poate fi legionar". (C. Z. CODREANU)
Subscrie

Apărarea naţionalismului nostru!

April 10, 2010 By: Garda Category: LA ORDINEA ZILEI

Statul Român duce o luptă fără menajamente cu propria lui Naţiune

Distrugerea etniei româneşti este din ce în ce mai vizibilă, trădătorii din elita sistemului de conducere sunt fără frică în planul lor diabolic de a distruge  această Naţiune a noastră. Prin distrugerea învăţământului, prin distrugerea locurilor de muncă care trebuie sa fie utile şi ocupate prin concursuri corecte, prin distrugerea oricăror metode de a câştiga în instanţă un proces chiar dacă nu ai cunoştinţe sau rude ce aparţin politicii, se doreşte de fapt distrugerea credinţei că această Naţiune nu mai are nici un viitor, deci nu mai are putere să lupte contra trădătorilor şi a străinilor.

Statul Român duce o luptă fără menajamente cu propria lui Naţiune pe care ar trebui să o apere. Acest Stat Român a dus cam tot timpul, de când s’a format, o luptă de distrugere a Naţiunii Române cu ajutorul căreia s’a format şi există. În timpurile trecute mai existau: Alexandru Ioan Cuza, Ion Brătianu, A.C.Cuza, Nicolae Paulescu, Gheorghe Cantacuzino – Grănicerul, Regele Ferdinand, Corneliu Zelea Codreanu care prin funcţiile pe care le aveau şi mişcările naţionaliste pe care le conduceau puteau să contracareze acţiunile de distrugere a etniei româneşti.
Acest teritoriu românesc care a fost locuit de pelasgi, mai apoi de daco-geţi, a fost primul teritoriu organizat social din lume lucru demonstrat prin numeroasele descoperiri arheologice, fapt ce încurcă teoriile ungureşti, evreieşti, ruseşti, etc. cum că noi românii am fi apărut ultimii dintre vecinii noştri, pe aceste pământuri. Teritoriul românesc, aşa cum au mai spus-o mulţi oameni celebrii ai Lumii este binecuvântat de Dumnezeu, de aceea forţele negative duc un program bine stabilit de distrugere. Cei care ne vor distrugerea au avut şi au un sprijin nemijlocit în foştii securişti şi activişti care erau îndoctrinaţi doar să facă rău, să distrugă oameni, familii şi esenţa spirituală a neamului nostru. Toate Naţiunile vecine ţării noastre care au o istorie infimă pe lângă istoria noastră sunt primele care şi-ar extinde graniţele în defavoarea României. Acest lucru l-ar face inclusiv Naţiunea sârbă care se poartă foarte urât cu românii şi aromânii de pe teritoriul ei. Dar pericolul cel mai mare îl reprezintă înmulţirea excesivă a etniei ţigăneşti şi dorinţa evreilor de a avea un stat evreiesc pe teritoriul ţării noastre. Evreii (cei cu finanţele) sunt duşmanii cei mai înverşunaţi ai României ca Stat Naţional Unitar după ei urmând ungurii iredentişti. În Franţa au fost demostraţii ale comuniştilor, unde erau puţini albi, pentru ca ministerul identităţii naţionale franceze să fie desfiinţat. Este aceaşi dorinţă evreiască de distrugere a Naţiunilor si a rasei albe. Sunt si evrei oameni cumsecade, fără instinctul de a distruge Naţiuni dar nu sunt cei cu bani mulţi. Aprope toţi parlamentarii români, prin mizeria lor sufletească sunt unelte docile în mâinile evreilor sau a altor stăpâni, care se chinuie de 2000 de ani să distrugă această Naţiune paşnică: Naţiunea Română.

Dar tot noi, românii(daco-geţii) vom izbândii, când nimeni nu mai crede, când toţi duşmanii noştri sunt convinşi că am dispărut vom renaşte cu spirit de dac, vom renaşte aleşi de forţa binecuvântată a lui Dumnezeu, de spiritul combatant a lui Zalmoxe, de spiritul de jertfă a lui Corneliu Zelea Codreanu, de curajul luptătorilor anticomunişti şi de toţi care au avut şi au un gând sincer şi iubitor pentru România.

Va veni vremea când forţa distructivă a banilor va dispărea, când  totul va fi eşalonat după performanţele spirituale şi intelectuale ale fiecărui om. Atunci poporul evreu acum “ales” datorită forţei banilor va fi un popor iubit şi respectat pentru că va fi un popor iubitor de adevăr, care va avea lideri cu o moralitate desăvârşită nu ca astăzi distrugători de Naţiuni, dictatori materialişti şi atei. Toţi trădătorii să ia aminte în prostia lor că spiritul dacic nu a dispărut, că teritoriul României are multe forţe care se vor ivi şi nimeni din cei care ne doresc distrugerea nu vor scăpa nepedepsiţi.
Trăiască România Biruitoare!

0 Comments to “Apărarea naţionalismului nostru!”


  1. frumos si foarte adevarat !

    1


Lasă un răspuns