Garda de Fier

"Cine n'a cunoscut şi n'a dat nici examenul durerii, nici examenul bărbăţiei şi nici examenul credinţei, nu poate fi legionar". (C. Z. CODREANU)
Subscrie

Adevărul zilelor noastre

March 17, 2010 By: Garda Category: LA ORDINEA ZILEI

In primele rânduri, tinerii...

După revoluţia din decembrie 1989, la care am luat parte riscându-mi viaţa, fără însă a-mi lua vreun carnet de revoluţionar cum au fost mulţi alţii care nu s-au implicat în vreun fel, şi fără să câştig ceva din acest eveniment major, pentru că nu asta a fost intenţia mea de a mă îmbogăţi, în România noastră totul a început să se deterioreze, să se înstrăineze şi lucrul cel mai grav este că datorită infractorilor de tot felul, spiritul românesc a început să dispară din minţile românilor.

Nu mai este o noutate că foştii activişti sau securişti sunt “ onorabili “ deputaţi sau senatori, miniştri sau reprezentanţi ai societăţii civile.

 În mare majoritate cei ce au prins revoluţia din decembrie 1989 şi erau trecuţi de prima tinereţe, erau oameni corecţi, muncitori şi la locul lor, dar nu aveau nici un simţ civic şi educaţie politică, erau dezbinaţi şi neorganizaţi în vreo formaţiune de luptă politică, adică, se auto marginalizau din punct de vedere  civic şi politic fapt ce ne-a costat mult pe noi toţi, dar mai ales, pe noi  ceilalţi care eram la prima tinereţe în momentul  desfăşurării revoluţiei din decembrie 1989 şi care nu eram îndoctrinaţi irecuperabil de Partidul Comunist Român.

Din cauza lipsei aproape totală de implicare civică şi de percepere a politicii cu adevărat constructive pentru ţara noastră, această masă de oameni a putut fi uşor influenţată şi manevrată de foştii securişti şi activişti de partid care dintr-o dată s-au schimbat în democraţi.Vreau să subliniez că nu chiar toţi activiştii de partid şi securiştii au fost oameni care au făcut rău voit, un mic procent dintrei ei nu au facut rău, dar numai un mic procent. Aceste lucruri eu le-am spus şi în comunism, cu câţiva ani înainte de revoluţia din decembrie 1989.

În majoritate, aceşti oameni care erau trecuţi de prima tinereţe la revoluţie, aveau unde să stea, deci aveau o casă şi nu şi-au pus problema niciodată, că urmaşii lor, la un moment dat, nu o să-şi permită să-şi cumpere nimic deşi mulţi meritau şi merită acest lucru şi o să fie nevoiţi să emigreze sau să trăiască în săracie în propria lor ţară.

Această fugă de răspundere şi neimplicare civică pentru viitorul lor, dar mai ales pentru generaţiilor viitoare, a majorităţii celor trecuţi de prima tinereţe în timpul revoluţei din 1989, sunt datorate în primul rând educaţiei “ revoluţionar socialistă“ care făcea din oameni nişte simple marionete fără personalitate civică, nu mai spun politică. Mulţi dintre aceştia erau cumsecade şi profesionişti în domeniile lor. Eu nu acuz pe nimeni, dar acesta este adevărul istoric. Mulţi dintre aceşti oameni despre care am vorbit merită tot respectul, dar i-au cam ajuns şi pe ei greutăţile pensionării sau a salariului de nimic pe care-l au, despărţirile de cei dragi care au emigrat, a nebăgării în seamă de către politicienii aleşi de ei etc. În general, aceşti oameni  despre care am vorbit, care în esenţă ar fi meritat un viitor mai bun, au ajuns în situaţia ca singurele bucurii să fie bârfa de bloc sau de uliţă comunală, bârfa fotbalistică şi cea politică, şi cea mai mare importanţă, vizionarea programelor TV, adică o mare îndoctrinare, bineînţeles posturile publice sau private fiind conduse de foştii securişti sau activişti de partid. Revoluţia a izbândit datorită zecilor de mii de tineri cu adevărat curajoşi şi dornici să schimbe un sistem anacronic şi dictatorial şi cătorva mii de oameni mai vârsnici cu concepţii liberale interbelice sau oricum anticomunişti convinşi şi nu de marea masă a oamenilor care s-a arătat curajoasă numai atunci când lucrurile erau clare. Curajul maselor de oameni nu înseamnă şi curajul individual. Suntem o Naţiune care avem destui laşi şi trădători, dar avem şi destui oameni adevăraţi.

Din cauza laşităţii civice şi a neînţelegerii evenimentelor politice, a majorităţii populaţiei României, politicienii noştri, în majoritate, îşi permit să te fure pe faţă, să-şi bată joc de tine la televiziunile publice, să-şi etaleze luxul exorbitant realizat din bani publici, adică din banii noştri, a contribuabililor. Cine să-i pună la punct, cine să-i trimită acolo unde le este locul, după ce au făcut atâtea nedreptăţi, câţiva politicieni mai corecţi, o parte din  judecătorii noştri, o parte din serviciile secrete, o parte din poliţie sau câţiva tineri curajoşi care vor să schimbe structurile corupte şi învechite? Unde sunt tinerii aceeia din perioada revoluţiei de la 1848, de la războiul de independenţă 1877, de la Marea Unire de la 1918 ca să nu mai zic cei din perioada interbelică pentru care apărarea Naţiunii Române reprezenta totul? De ce credeţi că aceşti tineri au fost exterminaţi primii  de către comunişti? Deoarece, ca şi astăzi, tot ce înseamna tânăr cu găndire corectă, cu simţ civic dezvoltat şi naţionalist moderat trebuia eliminat.

Singura şansă pentru aceşti tineri corecţi şi luptători o reprezintă conlucrarea cu românii adevăraţi din diasporă care prin forţa şi eficacitatea lor sunt în stare să învingă forţa malefică şi distructivă a majorităţii politicienilor noştri şi a acoliţilor lor. Cu ocazia aceasta, fac un apel la diaspora româneasca să sprijine România direct şi necondiţionat, implicându-se în redresarea ţării, pentru că această diasporă reprezintă o forţă din toate punctele de vedere.

Situaţia actuală a României este extrem de grea, fără asemănare în istoria ei şi la prima vedere fără ieşire, fără izbândă. Dar nu este aşa! Continuitatea istorie noastre naţionale, care are destule mii de ani, va invinge orice obstacol iar noi românii vom renaşte şi vom fi din nou pregătiţi să luptăm pentru a crea o nouă Naţiune Română sau poate Daco-Getică puternică şi de neînvins pentru că vom fi sprjiniţi de surse energetice neştiute şi nebănuite ale istoriei noastre naţionale. Modelarea caracteristicilor spirituale ale unui popor şi mai apoi ale unei naţiuni nu o poate opri sau extermina nimeni şi tot timpul se va arăta acolo unde te aştepţi mai putin. Aceste lucruri vor fi înţelese numai de aceia care se implică prin diverse moduri în izbânda românismului.

Sunt şi cazuri când popoarele sau naţiunile decad şi nu mai reprezintă gloria de altă dată, dar sunt cazuri mai grave când nu se mai regăsesc în identitatea ancestrală lăsată de străbuni. În acele momente ar trebui să vină o puternică sursă de energie consevatoare de la generaţiile anterioare care au făcut cinste ţării respective, dar din păcate nu tot timpul este aşa. România după revoluţie a fost un adevărat El Dorado pentru securiştii şi escrocii autohtoni şi străini, pentru că în majoritate românii nu erau pregătiţi, nu înţelegeau escrocheriile lor, tocmai a celor care i-au terorizat zeci de ani. În majoritate, politicienii români sunt nişte diletanţi şi trădători, dacă îndrăzneşti să le spui în faţă şă-şi vadă de treburile lor pentru care au fost aleşi şi plătiţi din bani publici te ameninţă imediat cu aroganţa prostului şi te trag la răspundere cum de ţi-ai permis să le spui aşa ceva.

Când unei naţiuni îi scoţi în evidenţă numai greşelile, aşa cum se întâmplă în cazul Naţiunii Române, dar nu numai, este clar că acelei naţiuni i se pregăteşte deznaţionalizarea. Nici o populaţie, popor sau naţiune nu are cum să aibă numai defecte, mai are şi calităţi.

Crearea de zone independente din cadrul unor State Independente observ că este o practică foarte profitabilă pentru forţele oculte dar şi pentru marile forţe financiare ale Lumii. Singurele forţe care se mai opun întunericului Planetar sunt adevărul din sufletul oamenilor şi Statele Naţionale Unitare. Pentru despriderea unei regiuni     dintr-o ţară, în acea zonă sunt sprijinite elementele sociale locale negative: trădători, minoritari separatişti, rataţi irecuperabili, materialiştii fanatici etc. Elementele  sociale valoroase si naţionaliste din regiunea respectivă care ar urma să fie regiuni autonome, vor fi eliminate brutal pentru că încurcă afacerile nelegiuiţilor. Renunţarea, în  statele puternice şi dezvoltate la pricipiile morale pe care  s-au bazat, în majoritatea timpului, de-a lungul istoriei lor, în favoarea intereselor regionale şi implicit materiale cu privire la micile state europene şi nu numai, a dus la crearea unei neîncrederi generale printre micile state ale Lumii.

Renunţarea aşa de uşor la istoria unor state,  chiar mai vechi decât cei ce impun astfel de lucruri şi impunerea de noi regiuni sau ţări sintetice pe harta Lumii, după părerea mea va avea perturbări politico-sociale grave, cu efecte incalculabile în plan mondial.

Numai că, cei care vor să transforme naţiunile în mase amorfe de oameni fără  identitate şi implicit fără personalitate, trebuie să ia aminte că mai degrabă poţi conduce, cu profituri, oameni care aparţin unei naţiuni decât oameni ce nu aparţin nimănui, care nu cred în nimic, în afară de bani.

Îndoctrinarea materialistă a oamenilor după primul război mondial a fost făcută de forţele negative Planetare, cu o perseverenţă diabolică pentru că numai aşa se putea realiza Statul Omogen Planetar şi implicit robotizarea aproape totală a oamenilor. Aproape toţi oamenii au ajuns să alerge numai după bani. Specularea de către omogenizatorii şi finanţiştii mondiali a defectelor omeneşti, unul dintre ele fiind materialismul, a făcut din majoritatea oamenilor nişte sclavi nedeclaraţi ai banilor care sunt în stare să trădeze pe oricine pentru ei, să nege adevărul istoric, mai grav să nu-l ia în seamă. Adevărul cât şi noţiunea de naţiune sunt puse la zid, cum am mai spus-o de nenumărate ori, ele rămânând singurele obstacole în lupta cu omogenizarea socială planetără şi implicit cu aducerea la putere a forţelor negative, malefice şi distructive a sufletului uman.

Sufletul se sprijină pe valoarea pricipiilor! Anomalia gândirii unor etnici români ardeleni de a se separa de România pentru că spun s-au săturat de românii din sud şi est care să nu uităm le-au sărit în ajutor tot timpul, pentru că sunt fraţii lor ardeleni, nu este benefică românismului şi teritoriului naţional.

Am încredere în gândirea echilibrată a majorităţii etniei româneşti şi a unei părţi a etniei maghiare din Transilvania că nu vor fi momiţi şi apoi păcăliţi de unii lideri politici din interior dar şi din exterior, că separarea de România este singura cale de libertate şi bunăstare a lor.

Dacă ai proiecte fezabile şi eficiente, din orice regiune a României ai fi, primeşti bani de la comunitatea Europeană, deci poţi munci, deci poţi trăi mai bine, nu trebuie să doreşti separarea de orice fel ar fi. Nimeni nu are dreptul în România să ceară autonomie teritorială, nici dacă eşti din vest, nici din est, nici din nord, nici din sud. Cu mari sacrificii, s-a creat România de astăzi, dar cum am spus, sclavia banilor a început să-şi facă prezenţa şi în ţara noastră. Banii sunt necesari, dar până acolo unde se pierde moralitatea şi implicit identitatea naţională.

Răzvan Voicu

Lasă un răspuns