Garda de Fier

"Cine n'a cunoscut şi n'a dat nici examenul durerii, nici examenul bărbăţiei şi nici examenul credinţei, nu poate fi legionar". (C. Z. CODREANU)
Subscrie

MARŞUL OMAGIAL DE LA TÂNCĂBEŞTI – 2012

November 25, 2012 By: Garda Category: LA ORDINEA ZILEI

Troiţa dela Tâncăbeşti

Partidul “Totul pentru Țară” anunță că va participa la marșul omagial și la ceremonia în memoria lui Corneliu Zelea Codreanu care se vor desfășura în ziua de Vineri 30 Nov. 2012 (zi nelucrătoare prin lege).
Chemăm pe membrii și simpatizanții noștri să participe la această comemorare a uneia dintre cele mai negre zile din istoria poporului român, în care tocmai reprezentanții statului condus dictatorial de Carol al II-lea și clica sa de politicieni aserviți, l-au ucis mișelește, la doar 39 de ani, pe întemeietorului Mișcării Legionare, alături de alți 13 camarazi. Vom fi alături de toți cei care simt românește pentru a cinsti memoria lor și pentru a aminti tuturor românilor că asemenea crime politice nu trebuie să se mai întâmple niciodată.

Pentru cei interesați, precizăm că programul manifestărilor este următorul:

  • plecarea în marș – ora 11,oo de la biserica din Săftica (jud. Ilfov).
  • plecarea autocarului și celorlalate autovehicule – ora 12,oo, București, str. Schitul Magureanu.
  • comemorarea – troița din pădurea Tâncăbești (DN1, km 31), jud. Ilfov.

Acțiunile comemorative vor continua în aceeași zi, începând cu orele 17,oo, la sediul Fundației “Buna Vestire” din București, str. Veseliei nr. 21, sector 5, unde simpatizanții vor puntea purta discuții libere pe tema tristului eveniment istoric comemorat.

Pentru amănunte:
Tel. 0732153917 – Alexandru Onofrei, 0722262750 – Vincenţiu Stefan.

Biroul de presa al Partidului “Totul pentru Țară”

Lasă un răspuns