Garda de Fier

"Cine n'a cunoscut şi n'a dat nici examenul durerii, nici examenul bărbăţiei şi nici examenul credinţei, nu poate fi legionar". (C. Z. CODREANU)
Subscrie

Gânduri nebune la miezul nopţii de A. Teacă

July 12, 2012 By: Garda Category: LA ORDINEA ZILEI

“…Fă rost de un vapor şi du-te pe mare!”

Mai marii USL sînt triumfători: suspendarea preşedintelui e ok, Crin e interimar, debarcarea celor doi şefi pedelişti de la camere a fost ok, s-a demontat şi nebunia aia cu lovitura de stat, i-am dat peste nas şi lui madam Merkel, ura! Deşi, staţi aşa, Curtea Constituţională mai are de dat un răspuns esenţial: e ok şi schimbarea legii referendumului?

Şi dacă zegrenii de la Curte vor zice, neah, revenim la legea pedelistă, aia care prevede că preşedintele trebuie demis cu jumătate plus unul din toţi alegătorii de pe liste! Asta ar dinamita tot efortul de suspendare. Demiterea lui Băsescu ar deveni, practic, imposibilă, pentru că ar fi nevoie de aproape 9 milioane de electori care să-i zică suspendatului, fă rost de un vapor şi du-te pe mare!

Sper să fiu Casandră mincinoasă, dar mie îmi cam miroase a troc murdar între Curte şi Băsescu. Adică, bine, suspendaţi-mă, dacă altfel nu se poate, dar lăsaţi-mi o portiţă să mă salvez. Între timp, mai fac instrucţie cu ai mei din PDL, că s-au cam puturoşit şi o iau pe coajă non-stop, şi mă întorc la Cotroceni ca un învingător. Apoi îi voi beli eu pe ăştia din USL, de n-o să ştie ce i-a lovit.

Las aici loc de UPDATE. Zău, sper să fie doar un gînd nebun. Dar dacă nu e?

UPDATE: gîndul meu a fost doar parţial nebun. Curtea a mai inventat o chestie, conform căreia referedendumul va fi valid doar dacă se vor prezinta la urne jumătate plus unul din numărul de alegători înscrişi pe liste. Atenţie, liste nerevizuite după recensămîntul de anul trecut! Din care 50%+1 să-i zică suspendatului pa şi pusi. Posibil, dar uşor nu e, ne aflăm în toiul vacanţei de vară. Aşadar, CCR i-a mai lăsat lui Băse o portiţă. Una foarte mică, ce-i drept: să nu vină lumea la vot!
Adrian TEACĂ

0 Comments to “Gânduri nebune la miezul nopţii de A. Teacă”


  1. adriane mirosi a rosu de la o posta, nu stiu cum ai ajuns sa scrii aici…pacat

    1


Lasă un răspuns