Posted by: garda
În lunile Mai-Iunie, Asociatia PREZENT! a oferit gratuit 180.000 cutii de vitamine: Osteovit, Sicovit E si Metaspar, derulând, astfel, o noua actiune caritabila. Printr-o mobilizare exemplara, membrii, prietenii si sprijinitorii Asociatiei au realizat preluarea medicamentelor si distribuirea lor catre: parohii, institutii de asistenta sociala, medico-farmaceutice sau direct persoanelor care aveau nevoie de acestea, facând sa creasca simtitor numarul judetelor în care s-au efectuat donatii (fata de actiunea precedenta). Cantitati mai mari au preluat unele eparhii, cum ar fi Arhiepiscopiile din Cluj si Alba-Iulia sau Episcopia din Slobozia.
În perspectiva altor donatii de medicamente, nadajduim sa raspundem solicitarilor ce ni se vor face de catre cei interesati si în acest tip de actiune care vizeaza ajutorarea semenilor.

Participa cu bratul, cu mintea si cu inima la zidirea unei Românii eterne; sustine lupta si actiunile prin donatii sau alte mijloace materiale

• Cont: IBAN RO84 RZBR 0000 0600 0882 8888 Raiffeisen Bank •

Asociatia PREZENT!
asociatiaprezent@yahoo.com
Ionut Baias – 0722.636.847; Cezarina Barzoi – 0726.384.375; Costel Condurache – 0726.314.475

null
Posted by: garda
Bucuresti, 30 Iunie 2007
Pentru a le mari sansele de comunicare si integrare, Sâmbata, 30 Iunie, la încheierea Postului Sfintilor Apostoli, împreuna cu familiile unor membrii si prieteni ai Asociatiei PREZENT! mai multi copii de la Casa Doru au facut o excursie la Padurea Baneasa. Cu sprijinul unui sponsor generos, colaborator al Asociatiei, copiii s-au bucurat câteva ore de prezenta unor animatori (clovni si zâna) care i-au antrenat în diverse jocuri si "face painting" (prin care fiecare a "devenit" personajul de poveste preferat), din care abia setea a reusit sa-i întrerupa.

null

» CITESTE IN CONTINUARE

Posted by: garda
null

Români, Camarazi,

La 24 iunie 1927, întemeind Legiunea Arhanghelul Mihail, Corneliu Zelea Codreanu îi chema în rândurile ei pe cei ce cred nelimitat. După zece ani de la înfiintarea Miscării Legionare, Căpitanul afirma: „Am fost cinci, suntem un milion, vom fi tara toată”.
De 80 de ani încoace, românii care au auzit chemarea strămosească s-au legat ca, uniti în simtire si săvârsind fapte cu rod binecuvântat, să slujească menirea în veac a Neamului, împlinindu-i destinul după voia lui Dumnezeu. Prin dăruire si sacrificiu, Legiunea a iesit biruitoare din toate încercările – lupte, prigoane, temnite – arătând cu prisosintă drumul spre telul final al neamului.
În acest moment aniversar, continuând actiunea crestinească si românească pe liniile de început ale Miscării – credinta în Dumnezeu, încrederea în misiunea noastră, dragostea dintre noi si cântecul – avem garantia că ne orientăm în spirit legionar. Pentru că dragostea de neam si tăria credintei nu ne lasă indiferenti, anul acesta vom fi la Aiud – pământ sfintit cu sânge si moaste de martiri – ca să răspundem: PREZENT!
Trăiască Legiunea si Căpitanul!
Asociatia PREZENT

» CITESTE IN CONTINUARE

Posted by: garda
Cu sprijinul celei mai mari companii farmaceutice de pe piata românească, Asociatia PREZENT! a oferit gratuit 24.000 cutii de vitamine Gerovital.

In lunile Martie - Aprilie 2007 vitaminele, (Gerovital Ochi si Gerovital Memorie) au fost preluate de PREZENT! si distribuite în diverse zone ale tării. Membrii si prietenii Asociatiei s-au mobilizat în peste 20 de judete pentru distribuirea medicamentelor catre cei cărora le erau de folos. Distributia s-a realizat printr-o strânsă colaborare cu arhiepiscopii, parohii, asociatii ortodoxe, institutii de asistentă socială (azile de bătrâni, cămine-spital), asezăminte medico-farmaceutice etc.

Principalii beneficiari ai acestei campanii au fost bătrânii si persoanele lipsite de posibilităti materiale. Cu sprijinul aceleiasi companii farmaceutice, Asociatia PREZENT! va continua să distribuie alte medicamente în perioada imediat următoare.

Asociatia PREZENT!


Costel Condurache – 0726.314.475; Ionut Baias – 0722.636.847 - Cezarina Barzoi – 0726.384.375; asociatiaprezent@yahoo.com

null